/home/www/trademax/slick.se/wp-content/themes/naya-lite/lib/css/custom-css.css is not writeable.
Copy the generated css from the text area below and paste it in the file above.Hus som hobby!

Att ha ett hus är nästan ett fritidsintresse i sig. Den här bloggen ska ju handla om hur man kan hitta på saker att göra på sin fritid och jag måste säga att jag mer eller mindre har kommit fram till ett svar: skaffa hus! Då kommer det alltid att finnas någonting att göra. En del kanske tror att när ett hus är färdigbyggt, ja då är det ”klart”. Men så är det inte utan huset är lite som ett spädbarn som behöver konstant omvårdnad och som det inte går att lämna vind för våg. Om det låter jobbigt så är det inte det. Tvärtom så gör det att huset mer och mer känns som ens eget, att man får ett känslomässigt band till det. Det är nästan som att se sitt barn växa upp.

Den senaste personliga touchen på huset jag ska sätta gäller badrummet. Jag har köpt klinker på Bygghemma.se och de ska snart pryda mitt badrum. Jag stod i valet mellan kakel och klinker och bestämde mig för att klinker nog faktiskt är bättre, här är modellen jag köpte. Klinker finns i så många färger, mönster och storlekar att det går att få precis som man vill. Ärligt talat köpte jag mer klinker än jag egentligen behöver, just för att kunna experimentera mig fram till hur jag vill ha det. Med andra ord, husinredning verkar ha blivit min nya hobby och det har jag inga problem med! Tvärtom så tycker jag det är hur roligt som helst. Fler borde få chansen att prova på det.

Leave a Reply

© 2020.