/home/www/trademax/slick.se/wp-content/themes/naya-lite/lib/css/custom-css.css is not writeable.
Copy the generated css from the text area below and paste it in the file above.I väntan på trädgårdsarbete

Bosch grästrimmer ART 23 LI

Bild: bygghemma.se

I höstas skrev jag om att det inte behöver vara tråkigt att klippa gräset, det gäller bara att vara lite kreativ. Det där med kreativitet i trädgården är nu något som jag spenderat en stor del av vintern med att fundera över, för faktum är att jag varit lite slarvig på den punkten. Risken finns att jag sett på det hela från fel synvinkel och trädgårdsarbetet har blivit tråkigt helt enkelt för att jag inte gjort någonting intressant med trädgården. Klippa gräset och hålla efter buskar, rabatter och träd, visst, men inte speciellt mycket mer. Men nu har jag insett att det går att göra så pass mycket mer med en trädgård, och det behöver inte kosta speciellt mycket. Det gäller bara att skaffa lite bra redskap, lite växter, och sedan sätta igång.

Vad gäller redskapen så är det inte så mycket som krävs där heller egentligen. Det dyraste jag funderar på att skaffa mig är en avancerad grästrimmer för runt tusenlappen. Vad jag förstår är en sådan mycket användbar för att hålla efter oönskad växtlighet. Den är en aning mer smidig än en gräsklippare. I övrigt krävs inte så mycket. Mest handlar det om planering, något som gör att vintern känns än mer irriterande. Som det är nu vill jag komma igång med mitt nya trädgårdsarbete. Och det är någonting som jag aldrig trodde att jag skulle säga. När snön väl är borta och det är dags att börja plantera så kommer jag att vara igång som ett skott!

Leave a Reply

© 2020.