/home/www/trademax/slick.se/wp-content/themes/naya-lite/lib/css/custom-css.css is not writeable.
Copy the generated css from the text area below and paste it in the file above.Kantarelljakt

Något av det allra bästa som finns med sensommaren och hösten är att naturens guld börjar att poppa upp i skog och mark. Jag har aldrig någonsin varit en skogsmulle, som älskar att vara ute i skogen och spendera många timmar sittandes på en stubbe och kontemplera ens existens. Nej, jag beger mig inte ut dit i onödan. Men när det börjar bli dags att jaga rätt på det godaste man kan ha i mat så blir jag helt plötsligt en annan människa. Då blir skogen mitt andra hem för några helger i rad och jag får med mig mängder av korgar hem med kantareller.

Det ska också sägas att jag inte är speciellt svampkunnig. Jag vet hur kantareller ser ut och det räcker för mig. Lyckligtvis bor jag på ett sådant ställe som gör det möjligt att hitta mängder som står orörda, där människor normalt inte brukar befinna sig. Det betyder att jag har mina alldeles egna svampställen som jag hämtar ifrån och som en erfaren, men lite okunnig, svampplockare vet jag att man aldrig avslöjar var man hittar sina områden. Det är snarare en kunskap som jag kommer dela med mig av till min familj, som kanske inte är riktigt lika stora älskare av kantareller som jag, men de uppskattar dem i vissa maträtter i alla fall.

Ut och jaga du med, för bevisligen behöver man inte vara svampexpert för att kunna plocka svampar. Just kantareller lockar många och det är inte för intet som de kallas skogens guld.

Leave a Reply

© 2021.