/home/www/trademax/slick.se/wp-content/themes/naya-lite/lib/css/custom-css.css is not writeable.
Copy the generated css from the text area below and paste it in the file above.Klippa gräset i mönster

Det är många av oss husägare som hatar att klippa gräsmattan. De flesta av oss ser det mest som ett nödvändigt ont som man måste genomlida för att inte trädgården ska bli helt igenvuxen. Några använder sig av motorlösa klippare, vilket är en prestation i sig, medan vissa andra istället kör en praktiskt men lite otymplig åkgräsklippare. Man gör som man vill och orkar men de flesta har nog någon form av eldriven eller bensindriven motorgräsklippare som man knallar runt med för att få trädgården att se lite bättre ut.

Det behöver dock inte vara tråkigt att klippa gräset. Faktum är att man kan göra hela processen lite roligare om man bara vågar tänka lite kreativt! Det är dessutom så att gräset tjänar på denna uppfinningsrikedom. Gör helt enkelt så att du väljer andra vägar, andra riktningar och till och med olika mönster när du klipper. Det kommer att göra att du inte känner samma slentrianmässiga tråkighet när du tar samma vägar som alltid. Du får upptäcka nya vägar och samtidigt vara kreativ i din klippning. Eftersom att gräset inte klipps i samma riktning kommer också tillväxten att bli bättre, då variationen kommer göra nytta för grässtråna.

Våga därför testa dig fram med din gräsklippare. Det värsta som kan hända är att du tycker att det blir dåligt. Då är det bara att vänta några dagar tills gräset har vuxit upp igen och göra om processen på ett, förhoppningsvis, bättre sätt. Lycka till och bege dig ut nu och prova på hur kreativ du egentligen är!

Leave a Reply

© 2020.