/home/www/trademax/slick.se/wp-content/themes/naya-lite/lib/css/custom-css.css is not writeable.
Copy the generated css from the text area below and paste it in the file above.Om bloggen

Det här är bloggen för alla människor som inte riktigt bestämt sig för vad de egentligen ska tycka om eller syssla med på fritiden. Jag heter Stefan Lickström, kallas Slick, och kommer att vägleda er genom en mängd olika ämnen och kategorier. Anledningen till att jag har tagit på mig det här uppdraget beror helt enkelt på att jag själv aldrig riktigt har beslutat mig för var jag ska lägga min energi när det gäller hobbys. Och faktum är, behöver man ens bestämma sig? Kan man inte ha flera intressen? Måste man verkligen enbart ha en enda hobby som man lägger all tid på?

Det tror inte jag. Alla har vi olika intressen i olika lägen. Det kan mycket väl vara så att människor har ett ämne som ligger dem extra varmt om hjärtat, men det är precis lika vanligt att man växlar mellan olika, speciellt beroende på att vissa aktiviteter och hobbys är säsongsbetonade. Vissa av dessa hobbys är beroende av vissa årstider och kräver olika arbete för olika tider, speciellt trädgården. På det stora hela är alltså denna sida en samlingssida för flera olika intressen. Alla är grundade i vad jag gillar och tycker om och förhoppningsvis hittar också du något här som tilltalar dig eller ger dig bra tips om hur du hanterar ditt intresse.

Mina förhoppningar är att detta blir en sida som bjuder in till samtal och diskussioner. Jag är väl medveten om att jag inte sitter på alla fakta om respektive område, men jag kan fortfarande en hel del. Saker som jag anser att människor i min omgivning har nytta av att lära sig. För det är nyttan som jag är ute efter. Dels att lära andra men också att lära mig själv. Förhoppningsvis kommer denna sida att också göra mig till en mer kunnig människa!

Var därför inte rädda för att ta kontakt med mig. Fyll bloggen med så mycket kommentarer som ni kan, jag lovar att jag kommer att besvara dem så fort jag har tid. Dessutom tar jag gärna emot gästbloggare, speciellt om det är någon med intressanta och viktiga kunskaper om ett specifikt område. Välkommen!

© 2020.