/home/www/trademax/slick.se/wp-content/themes/naya-lite/lib/css/custom-css.css is not writeable.
Copy the generated css from the text area below and paste it in the file above.Skjut inte upp saker!

Ibland blir man lite trött på sig själv. Man skjuter upp saker som man vet att man borde ta hand om i god tid, men så gör man inte det. Resultatet blir då oftast att saker och ting förvärras mer och mer, tills problemet vuxit sig riktigt stort. Då innebär det också ofta att problemet blivit betydligt svårare eller dyrare att lösa, och det är det som jag är skyldig till nu. Det handlar om vindrutan på bilen som jag blivit tvungen att byta ut helt och det kostade ju en del. Men det värsta är att om jag sett till att fixa till rutan för ett år sedan så hade det blivit betydligt billigare och jag hade inte behövt byta ruta.

What difference a year makes…
Det som hände för sådär ett år sedan var ett litet stenskott på vindrutan. Ingen stor sak så jag tänkte att det var nog inte så farligt. Dessutom var det på passagerarsidan så sikten påverkades ju inte alls. Jag såg det mest som en skönhetsfläck och tänkte att det lika gärna kunde få vara. För litet för att fixa till och det skulle säkert kosta alldeles för mycket med.

Men där hade jag fel. Jag insåg nyligen att stenskottet höll på att växa och det såg faktiskt inte bra ut alls. Eftersom det blivit gradvis värre så märkte jag aldrig hur problemen hopade sig. Plötsligt en dag så bara vara det så uppenbart att jag inte kunde ignorera det längre. Jag tog bilen till Samglas för att de skulle få titta på den och de sa att det krävdes en ny bilruta, helt enkelt. När jag berättade hur gammalt stenskottet var och de blivit värre sa de också att de nog skulle kunnat fixa det om jag kommit till dem direkt. För sent nu.

Mitt eget fel
Men jag ska inte klaga. Samglas bytte rutan snabbt och säkert, och sikten är bättre än någonsin. Men lite surt känns det ju att jag var för dum för att gå till dem och få den reparerad i tid. Någonting att tänka på tills nästa gång någonting blir lite fel med bilskrället.

Leave a Reply

© 2021.