Om oss

Hur trivs du i ditt hem? För många så finns det nästan alltid någonting som skaver. Man kanske har en stökig hall, man kan känna att köket inte alls blivit den sociala plats man hoppats på och man kan känna att barnens rum är ett kaos snarare än en plats för organiserad lek.

Det finns alltid saker att skruva på, men för många så är tröskeln för hög för att sätta igång. Var ska man börja? Det handlar om att våga och det handlar om att våga sätta igång. På den här sidan ska vi hjälpa våra läsare att ta det steget. Vi är erfarna inredare som genom åren haft uppdrag hos allt från större företag, restauranger och vidare till hotell och privatpersoner. Vi vet hur man ska tänka, vad som fungerar och vilka klassiska misstag som man gör bäst i att undvika. Målet med den här sidan är att den informationen ska bli din!

Vi vill ge dig nycklarna till hur du ska lyckas inreda ditt hem och ta fram det bästa ur just detta. Det handlar om att skapa en helhet där varje liten detalj räknas. Vi ska ge tips, råd och inspiration för varje rum – och för varje planlösning. Hur ska man tänka om man har ett långsmalt hem? Hur inreder man ett funkiskök? Hur kan man möblera ett vardagsrum som är mer kvadratiskt? Alla rum och alla hem har unika möjligheter. Däri ligger svaret på inredningen. Det handlar om möjligheter – aldrig om problem. Välkommen!