Kategorier
Flytt

Vad kostar det med flyttstädning i Stockholm?

Alla har en budget men alla har inte en lika stor sådan. Men med RUT-avdrag bör ändå de allra flesta ha råd att budgetera en flyttstädning i Stockholm.

Det är oftast positivt att byta bostad men ibland är det inte så. Motsägelsefullt, jo. Med dagens bostadsmarknad råkar fler ut för oplanerade och oönskade bostadsbyten. Det är inte mycket att göra annat än att gilla läget och i längden brukar ändå alla hamna där de vill. Större, ljusare och bättre.

En sak har alla gemensamt. När man ska flytta vill man icke åka tillbaka till en tömd och trist gammal lägenhet och städa. Tråkigare tanke finns inte. Det handlar dessutom inte om en vanlig veckostädning. Det är kylskåp och ugnar, badkar och toaletter. Skåp och garderober. Fönstertvätt. Inte en mungipa lyftes vid den tanken.

Dags att kontrollera kostnaden för en flyttstädning?

Att välja bort flyttstädningen är inte heller något alternativ. Det ingår i de åligganden man har när man flyttar ut att den ska överlämnas i städat skick. Precis som du själv antagligen vill flytta in i en ren bostad. Däremot behöver du förstås inte själv utföra jobbet om du inte längtar speciellt efter att gräva dig igenom gammal smuts.

Att man väljer billig flyttstädning i Stockholm betyder inte att man väljer slarv och dålig standard. En duktig och pålitlig städfirma ser till att flyttstäda enligt konstens alla regler. Alla blir nöjda, inklusive nya hyresgästen/ägaren. Du betalar per kvadratmeter och du får RUT-avdrag naturligtvis. Bättre blir det inte.