Kategorier
Måleri

Målare på Södermalm hjälper till i renoveringen

Begär en offert från en målerifirma på Södermalm när det är dags att måla om hemma. Slutresultatet av jobbet från målare kommer att bli snyggt och välgjort.

Vanessa kände att hon log med hela ansiktet där hon nästan skuttade gatan fram på Södermalm. Hon fick nypa sig i armen flera gånger för att förstå att hon levde i drömmen hon närt i flera år. Att gå från det lilla krypinet hon hade som studentbostad till en tvåa på Södermalm var fantastiskt. Visst var det ett andrahandskontrakt, men ett tryggt sådant.

Det var hennes systers blivande mans lägenhet. Eftersom de skulle gifta sig och planerade familj var det ett långtidskontrakt. Den blivande svågern hade till och med lovat att betala en målerifirma som skulle komma och fixa till bostaden. Så Vanessa skulle få välja precis vilka tapeter och färger hon ville.

Professionella målare på Södermalm

Hon kände sig lyckligt lottad. Ett mysigt jobb och en drömlägenhet i stadsdelen hon länge dagdrömt om att bo i. Att få gå runt och strosa på Södermalm var det bästa hon visste. Direkt när hon satte sin fot där kände hon att det var där hon hörde hemma.

Vanessa älskade de varma, terrakottafärgade nyanserna på husen där hon bodde. Den färgen skulle få finnas med på ett eller annat sätt när de målade om. Vitt och fräscht var det sista hon ville ha. Lägenheten skulle kännas varm och ombonad. Detta var Vanessas första riktiga hem. Det var nu hon satte nivån för bostäderna i resten av hennes liv.