Kategorier
Måleri

Målare i Danderyd

Kontakta en målare i Danderyd när det är dags att måla om huset igen. De står givetvis även för egna ställningar och stegar när de utför måleriarbetet.

Isaac tittade på huset han stod utanför. Tänk att de lyckades hitta ett hus till slut som motsvarade deras drömmar. Det första de hade gjort var att göra en önskelista på vad de tänkte och trodde de ville ha för hus. Sedan hade de åkt ut och sonderat terrängen lite när en del hus hade motsvarat ett par punkter på listan.

Snabbt hade de avskrivit radhus och parhus. De ville ha en fristående villa med stor tomt och uppvuxen trädgård. Nu stod de här, i deras egen husdröm, där barnen skulle få växa upp. Lyckan spred sig som en varm känsla i Isaacs kropp. De hade hittat hem.

Målare i Danderyd målar i alla kulörer

Det enda var att de behövde måla om utsidan. Inte bara för att lattefärgat var så intetsägande. Nyansen passade inte huset och dessutom hade den börjat flagna. De skulle omgående kontakta en målerifirma i Danderyd som skulle kunna åta sig jobbet att måla fasaden. Stå på stegar och ställningar var inte riktigt Isaacs grej.

Huset skulle få en färg som lyfte det och gjorde det levande igen. De hade inte bestämt sig riktigt ännu. En klassisk husfärg hade de enats om att de ville ha, så nu valde de mellan rött, vitt eller härligt solskensgult. Den sistnämnda nyansen var Isaacs favorit, det skulle passa huset perfekt.