Kategorier
Måleri

Slott eller koja – målare i Stockholm fixar färgen

Oavsett om det är Stockholms slott eller ens eget koja man vill måla om är det bra att anlita en målare. Projektet får en tidsram och drar inte ut på tiden.

Att man behöver underhålla ett hem är de flesta benägna att hålla med om. Många gånger tänker man att det är det invändiga det handlar om. Alltså hur man inreder – allt från vitt och fräscht till bohemiskt sextiotal. Dock handlar inte allt om insidan, även om den spelar stor roll också.

Ibland behöver man bättra på det yttre utseendet även på hus. Det spelar ingen roll om man är kung Carl XVI Gustaf och har ett slott eller är en vanlig knegare i Stockholm. Oavsett om man hejar på Bajen eller Gnaget så bör man se efter sin bostad.

Målare med egna ställningar

Har man en liten friggebod kanske man klarar av att måla själv utan stege och ställningar. Är det mer likt Stockholms slott med flera våningar är det bättre att anlita en målare i Stockholm. De har egna stegar och ställningar för arbetet de ska utföra. Dessutom är de, via företaget, försäkrade om något skulle hända dem på ställningen eller stegen.

Det viktigaste man själv ska göra när man anlitat dem är att berätta vilken kulör de ska måla i så att det blir rätt. Det kan också vara bra att prata med byggnadsnämnden innan om man vill byta färg i ett detaljplanerat område. Därefter är det bara att släppa lös målaren med pensel och färg.